לןגן

קובה פטטה כשל"פ

מאת: דורית אלישע, פורסם: 17/04/2019 | 09:35
קובה פטטה כשל"פ

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את התפו"א עם הקליפה לבישול מלא

  2. לקלף למעוך לפירה

  3. להוסיף קורט מלח

  4. עם כף שמן לטגן את הבצלים הקצוצים

  5. להוסיף את הבשר טחון

  6. לערבב עד לבישול מלא של הבשר

  7. לתבל-מלח, פלפל,כמון,כורכום,ראס אל חנות,אבקת מרק עוף

  8. להוסיף את הצנוברים הקלויים ,פטרוזיליה,כוסברה ,סלרי קצוצים ,לצנן את התערובת

  9. ועם ידיים רטובות

  10. לקחת חופן מהפירה לשטח למלא כף מהבשר לגלגל לקובה ולמעוך מעט לצורת קציצה

  11. לטבול בקמח מצה ולטגן

  12. עם מעט שמן

  13. (אין צורך בשמן עמוק)