לןגן

עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות

מאת: חנה , פורסם: 16/04/2019 | 22:19

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה עם מזלג סוכר, שמן ומים+קפה, עד לתערובת אחידה

  2. דופקים עם פטיש שניצלים על חפיסת השוקולד כשהיא בתוך העטיפה. פותחים אותה מעל הקערה ושופכים את שברי השוקולד פנימה

  3. מוסיפים את יתר החומרים

  4. 2 אפשרויות מכאן:

  5. א. לשטח על תבנית בינונית ולחתוך לריבועים מייד לאחר האפייה. אני מעדיפה את האפשרות הזאת, כי ככה העוגיות נשמרות רכות ועסיסיות גם כמה ימים אחרי האפייה

  6. ב. ליצור עיגולים עם 2 כפיות או עם כפות ידיים רטובות

  7. כך או כך, אופים בערך 10 דקות ב-180 מעלות. חשוב שהעוגיות רק יתחילו להזהיב ולא יותר, כדי שיהיו רכות ועסיסיות

  8. בתיאבון!