קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מערבבים בקערה עם מזלג סוכר, שמן ומים+קפה, עד לתערובת אחידה
דופקים עם פטיש שניצלים על חפיסת השוקולד כשהיא בתוך העטיפה. פותחים אותה מעל הקערה ושופכים את שברי השוקולד פנימה
מוסיפים את יתר החומרים
2 אפשרויות מכאן:
א. לשטח על תבנית בינונית ולחתוך לריבועים מייד לאחר האפייה. אני מעדיפה את האפשרות הזאת, כי ככה העוגיות נשמרות רכות ועסיסיות גם כמה ימים אחרי האפייה
ב. ליצור עיגולים עם 2 כפיות או עם כפות ידיים רטובות
כך או כך, אופים בערך 10 דקות ב-180 מעלות. חשוב שהעוגיות רק יתחילו להזהיב ולא יותר, כדי שיהיו רכות ועסיסיות
בתיאבון!