לןגן

עי

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 15/04/2019 | 10:48
עי

תקציר המתכון: קציצות בשר עם אפונה והרבה סלרייי סיון מלול

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קציצות בשר ואפונה🌹סיון מלול🌹

  2. לקחת חצי קילו בשר טחון בקר להוסיף חצי כפית בהרט כםית כמון חופן פטרוזיליה קצוצה חופן כוסברה קצוצה בצל מגורד 1 סחוט מנוזלים ביצה אחת מלח ופלפל לפי הטעם לעבד טוב טוב את הקציצות להוסיף שתי כפות פירורי לחם דק או שתי כפות קמח מצה כשר לפסח ושוב לעבד. להניח בצד 🌹סיון מלול🌹בסיר רחב לטגן בצל קצוץ להוסיף גזר מגורד אחד ו- 3 גבעולים של סלרי קצוצים דק. לטגן לאידוי לאחר מכן נוסיף שקית של אפונה קפואה לאחר שהופשרה אחר כך שתי כוסות מים רותחים להביא לרתיחה נוסיף כף רסק עגבניות כף שטוחה סוכר מלח פלפל פי הטעם הרצוי כפית כמון חצי כפית כורכום וכף שטוחה פפריקה🌹סיון מלול🌹 נערבב ונוסיף את הקציצות לבשל עם מכסה סגור חצי שעה לאחר מכן נסיר את המכסה ונבשל עוד רבע שעה שהרוטב יסמיך.

  3. 🌹סיון מלול🌹רגע לפני ההגשה נכניס את הסיר לגריל בתנור על חום 250 מעלות לצלייה של הקציצות גג 7 דקות בתיאבון.