לןגן

שוקולד מקופלת

מאת: אתי ממן, פורסם: 12/07/2015 | 00:13
שוקולד מקופלת

תקציר המתכון: קינוח מקופלת

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

למקופלת לבן

למקופלת שוקולד

אופן הכנה

  1. מכינים מקופלת שוקולד חלב - ממסים במיקרו 5 שוקולד , 50 גרם חמאה, 100 גרם שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מקציפים 200 גרם שמנת מתוקה, כוס חלב, 1 אינסטנט שוקולד, מוסיפים את השוקולד ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה, מעבירים לשקית זילוף צנתר כוכב מזלפים חצי כלי הגשה.

  2. מכינים מקופלת שוקולד לבן- ממסים במיקרו 5 שוקולד , 50 גרם חמאה, 100 גרם שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מקציפים200 גרם שמנת מתוקה, כוס חלב, 1 אינסטנט וניל, מוסיפים את השוקולד ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה, מעבירים לשקית זילוף צנתר כוכב מזלפים את החצי הנותר בכלי הגשה.

  3. במרכז הקינוח מזלפים קצפת ומקשטים עם מקופלת..