לןגן

בראוניז כשל״פ - דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 13/04/2019 | 22:17
בראוניז כשל״פ - דורית כהן

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להמיס במיקרו את החמאה יחד עם השוקולד מריר . בפולסים .

  2. לערבב טוב ולקרר מעט .

  3. להוסיף את המלח ואת הסוכר ולערבב .

  4. להוסיף את הביצים, ולערבב.

  5. את הקורנפלור ואבקת האפיה והקקאו , לערבב טוב טוב שלא יהיו גושים .

  6. ממליצה לנפות את הקקאו והקורנפלור .

  7. להניח על תבנית נייר אפיה משומן , לשפוך את הבלילה ,

  8. לפזר מעל את אגוזי המלך הגרוסים ולאפות בדיוק 25 דקות

  9. על 180 מעלות .

  10. לא לאפות יותר מ 25 דקות .

  11. בתאבון ובהצלחה 🌹