לןגן

לביבות תפוחי אדמה וחזה עוף

מאת: זהר מנדל, פורסם: 13/04/2019 | 17:40
לביבות תפוחי אדמה וחזה עוף

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקלפים את תפוחי האדמה ומגרדים על פומפיה

  2. שמים חצי כפית מלח ומערבבים

  3. חותכים את נתח החזה לחתיכות קטנות

  4. סוחטים את הנוזלים מתפוחי האדמה ומתבלים, טועמים ומתקנים טעמים

  5. מוסיפים את חזה העוף והביצה והקמח ומערבבים היטב

  6. מחממים שמן, שמים כף מהתערובת בשמן החם משטחים ומטגנים היטב משני הצדדים

  7. בתאבון