לןגן

פשטידת תפו"א, גזר ואפונה (מחאמאר)

מאת: אורית לוי, פורסם: 12/04/2019 | 14:40
פשטידת תפו"א, גזר ואפונה (מחאמאר)

תקציר המתכון: לפסח ולכל ימות השנה - טעימה בטירוף

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור 180 מעלות.

  2. לבשל את התפו"א לפירה ולהניח בקערה.

  3. לצנן מעט ולהוסיף את הביצים.

  4. לטגן את הבצל הקצוץ עם השום הכתוש ב- 4 כפות שמן עד הזהבה ולהוסיף לקערה עם שמן הטיגון.

  5. לערבב היטב.

  6. להוסיף את האפונה וגזר ואת כל התבלינים.

  7. לשמן תבנית ולשפוך את העיסה פנימה וליישר.

  8. לאפות שעה או עד שמזהיב למעלה.