תבשיל קציצות וירקות
מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 12/04/2019 | 13:31
תקציר המתכון:
תוספת מעולה מעל קוסקוס
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
לקציצות
-
500 גרם בשר טרי טחון
-
בצל אחד מטוגן
-
חופן פטרוזליה וכוסברה קצוצים
-
חופן פירורי לחם/מצה
-
רבע כוס מים קרים + רבע כפית סודה לשתייה
-
מלח ופלפל לפי טעם
-
מעט כורכום
-
רבע כפית בהרט
-
רבע כפית תבלין לקציצות
-
רבע כפית מרק עוף
-
כ
-
חצי כפית פפריקה
לתבשיל
-
3 גזרים חתוכים לפרוסות
-
2 תפו'א חתוך
-
2 קישואים חתוכים לפרוסות
-
גרגירי חומוס
-
חופן פטרוזליה וכוסברה קצוצים
-
בצל אחד
-
כף פפריקה
-
חצי כפית תבלין קציצות
-
רבע כפית קינמון
-
כף מלאה מרק עוף
-
מלח ופלפל לפי טעם
-
מעט כורכום
אופן הכנה
-
לערבב את כל חומרי הקציצות, להניח לנוח כמה דקות.
-
ליצור קציצות ולשלוק אותן במים רותחים כמה דקות.
-
בסיר רחב לטגן רצועות בצל, להוסיף את הגזר והתפוח אדמה ולטגן מעט. להוסיף את החומוס, העלים הקצוצים והתבלינים ומים עד כיסוי מלא.
-
כשרותח להוסיף את המרק עוף ואז את הקציצות והקישואים. לבשל בערך שעה, להשאיר נוזלים..