לןגן

ריבת תותים 🍓🍓🍓🍓🍓

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 10/04/2019 | 22:31
ריבת תותים 🍓🍓🍓🍓🍓

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת 🍓🍓🍓

קטגוריה: ריבות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מעבירים את התותים לסיר ושופכים את הסוכר . מניחים מעל את מקל הוניל החצוי ומכסים. שומרים במקרר ללילה.

  2. 2)בבוקר מוציאים את הסיר מהמקרר ורואים שהתותים הגירו המון נוזלים וזה בסדר.

  3. 3)מניחים את הסיר על הגז על להבה בינונית ומבשלים ללא המכסה עד שהריבה מתחילה לבעבע מאוד.

  4. 4)מכניסים צלחת קטנה למקפיא.

  5. 5)מנמיכים את האש לאש נמוכה וממשיכים לבשל ככה עוד כשעתיים בערך תוך כדי ערבוב מידי פעם

  6. 6)לאחר שעתיים בודקים אם הריבה מוכנה: מוציאים את הצלחת הקטנה מהמקפיא ומניחים עליה כף ריבה. מעבירים את האצבע באמצע תלולית הריבה ואם "השביל" שיצרנו עם האצבע נסגר הריבה עוד לא מוכנה. אם "השביל" נשאר פתוח הריבה מוכנה.

  7. 7)מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים היטב. מוציאים את מקל הוניל מהריבה ומניחים בצד.

  8. 8)מעבירים את הריבה ל-2 צנצנות בינוניות וסוגרים היטב.