לןגן

עי

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 09/04/2019 | 21:11
עי

תקציר המתכון: דניס בשרני והטעם אלוהי סיון מלול🐟🐟🐟🐟

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. דג דניס של הביוקר 🐟סיון מלול🐟

  2. להשרות את הדגים לאחר שניקינו אותם היטב מקשקשים בלימון הרבה לימון ומעט מלח גס לפחות ל 4 שעות שעה גם מספיק אבל כמה שיותר זמן יותר טוב 🙏🐟סיון מלול🐟

  3. לשטוף ולייבש על נייר סופג.

  4. להכין בקערה כוס שמן זית, 2 כפות חרדל, כפית גרידת לימון, 2 שיני שום כתוש, כף תבלין לדג

  5. (יש הבדל בין תבלין דג מבושל לתבלין דג רגיל לכן בחרו את התבלין לדג) יש בכל חנות תבלינים, 🐟סיון מלול🐟מלח ופלפל גרוס לפי טעמכם. לערבב לנוזל אחיד.... לעשות חריצים בדג משניי הצדדים ולהבריש את הדג מכל הצדדים כולל בפנים ומכל הלב

  6. ❤🐟סיון מלול🐟❤ להניח בתבנית ולצלות בתנור על מצב גריל בשלב השלישי מלמעלה בתנור על 230 מעלות חום צלייה טובה משניי הצדדים עד לקבלת צבע יפה.