לןגן

עוגת גבינה

מאת: אתי ממן, פורסם: 11/07/2015 | 15:07
עוגת גבינה

תקציר המתכון: אף פעם לא מאכזבת!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה מערבבים גבינה, חצי כוס סוכר, אינסטנט, חלמונים, קורנפלור,תמצית וניל, מקציפים חלבונים עם חצי כוס סוכר, מוסיפים לתערובת הגבינה ומקפלים בעדינות, מקציפים שמנת מתוקה לקצפת רכה, מוסיפים לתערובת, מקפלים עד לקבלת תערובת אחידה. מסדרים נייר כסף בתוך תבנית תנור ומעל נייר אפיה, מניחים רינג ועוטפים עם נייר כסף, יוצקים את התערובת,

  2. (אין צורך לשמן תבנית) אופים 180 מעלות עם תבנית מים, אופים במשך שעה (לא פותחים את התנור) מכבים ומשאירים את העוגה בתנור שעה נוספת, מכניסים למקרר לשעתיים, מעבירים לכלי הגשה.