לןגן

קערות שוקולד במילוי קצפת

מאת: אתי ממן, פורסם: 11/07/2015 | 14:12
קערות שוקולד במילוי קצפת

תקציר המתכון: אלתור מוצלח!

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ממיסים במיקרו שוקולד, בעזרת כף מורחים שקעים של תבנית סיליקון כולל דפנות, מנערים שאריות שוקולד ומקפיאים חצי שעה.

  2. הופכים את התבנית על משטח עבודה ובעדינות משחררים את קערת השוקולד.

  3. מקציפים שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט, ממלאים שקית זילוף צנתר כוכב, מזלפים בתוך הקערות ומקשטים כיד הדמיון.. קישוט - משולשי שוקולד שהכנתי עם שבלונה חד פעמית.. (ניתן לרכוש בחנויות מתמחות באפייה)