תקציר המתכון: טעימות וקלות להכנה מקמח וסולת
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
לחמניות פיצה/נדיה אביזוב גדלוב
בקערה לנפות קמח לערבב עם סולת לעשות גומה לשים שמרים סוכר מים פושרים לערבב להוסיף את המלח ללוש היטב כ 8 דק'
ותוך כדי להוסיף בהדרגה את השמן וללוש. הבצק מעט דביק וזה בסדר.
וכסות ולהתפיח כחצי שעה. שוב ללוש עם מעט שמן, והתפחה נוספת של חצי שעה. על משטח משומן לחלק ל 26-28 יח' לכדרר ולכסות. לרדד לעלה למרוח רוטב לשמור על שוליים נקיים לשים תערובת של מילוי וליסגור בצביטות מצד לצד. להבריש עם שמן זית וזעתר. לאפות בתנות שחומם מראש 220 מעלות (לא טורבו) עד להצהבה.
הכנת הרוטב:
לטגן במעט שמן את הבצל הקצוץ עד להזהבה להוסיף את קופסת הרסק לתבל במלח, סוכר, ובזיליקום להוסיף את המים ותוך כדי לבשל מס' דקות. לקרר היטב