לןגן

בלינצ'ס מקמח תפו"א כשר לפסח במילוי כבד עוף וצנוברים

מאת: דורית אלישע, פורסם: 08/04/2019 | 08:34
בלינצ'ס מקמח תפו"א כשר לפסח במילוי כבד עוף וצנוברים

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכנת הבלינצס-

  2. לערבב היטב ביצים,קמח תפו"א,שמן מים מלח פלפל

  3. פטרוזיליה קצוצה

  4. במחבת טפלון 22-24

  5. למרוח עם נייר סופג שמן

  6. חום בינוני גבוה עם מצקת

  7. לטגן כל צד 20 שניות

  8. (לערבב טוב לפני כל טיגון הקמח שוקע)

  9. אין צורך להוסיף שמן ליתר הבלינצס-

  10. להניח על מגבת מטבח ולכסות (ניתן לשמור 3 ימים במקרר לפני המילוי)

  11. מילוי- לצלות על האש את הכבדים להורדת הדם

  12. לטגן 2 בצלים קצוצים

  13. להוסיף חצי סלסילה פטריות טריות חתוכות

  14. ולהמשיך לטגן עד לבישול מלא של הכבדים לקרר

  15. לקצוץ במגימיקס או עם סכין על קרש חיתוך

  16. להוסיף את הצנוברים

  17. למלא כל בלינצ'ס ב-2 כפות מהמילוי לסגור בצדדים

  18. לטבול בביצה ובשבבי קורנפלקס מרוסקים

  19. ולטגן לצבע זהוב

  20. (אין צורך בשמן עמוק)

  21. רוטב-לטגן בצל קצוץ

  22. להוסיף שן שום כתוש

  23. ואת הפטריות החתוכות

  24. לעוד טיגון של 3 דקות

  25. לערבב כוס מים עם חצי כפית קמח תפו"א

  26. חצי כפית רוטב פטריות

  27. קורט מלח ופלפל

  28. להנמיך להבה עד שמתחיל להסמיך