קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
להכנת הבלינצס-
לערבב היטב ביצים,קמח תפו"א,שמן מים מלח פלפל
פטרוזיליה קצוצה
במחבת טפלון 22-24
למרוח עם נייר סופג שמן
חום בינוני גבוה עם מצקת
לטגן כל צד 20 שניות
(לערבב טוב לפני כל טיגון הקמח שוקע)
אין צורך להוסיף שמן ליתר הבלינצס-
להניח על מגבת מטבח ולכסות (ניתן לשמור 3 ימים במקרר לפני המילוי)
מילוי- לצלות על האש את הכבדים להורדת הדם
לטגן 2 בצלים קצוצים
להוסיף חצי סלסילה פטריות טריות חתוכות
ולהמשיך לטגן עד לבישול מלא של הכבדים לקרר
לקצוץ במגימיקס או עם סכין על קרש חיתוך
להוסיף את הצנוברים
למלא כל בלינצ'ס ב-2 כפות מהמילוי לסגור בצדדים
לטבול בביצה ובשבבי קורנפלקס מרוסקים
ולטגן לצבע זהוב
(אין צורך בשמן עמוק)
רוטב-לטגן בצל קצוץ
להוסיף שן שום כתוש
ואת הפטריות החתוכות
לעוד טיגון של 3 דקות
לערבב כוס מים עם חצי כפית קמח תפו"א
חצי כפית רוטב פטריות
קורט מלח ופלפל
להנמיך להבה עד שמתחיל להסמיך