לןגן

תבשיל תפוח אדמה ובצל משביע.

מאת: פרי פרידנשטיין, פורסם: 05/04/2019 | 23:15

תקציר המתכון: המתכון משביע וקל.

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מגרדים בפומפייה את הבצל ואת תפוח האדמה ושוטפים ומסננים מנוזלים.

  2. לתוך תבנית מרובעת שמים שיכבה דקה של בצל. ומעלי זה שיכבה דקה של תפוחי אדמה. ושוב מעל שיכבה דקה של בצל.

  3. ככה עד שמסיימים. ולהכניס לאובן טוסטר או לתנור שחומם מראש ב 180ֹ מעלות. עד שמזהיב. ניתן לתבל בפלפל ומלח, ואף להוסיף לזה פטריות

  4. קצוצות.