לןגן

תפוחי אדמה בתנור

מאת: עדנה , פורסם: 05/04/2019 | 19:20

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את תפוחי האדמה אפשר לקלף או להשאיר עם קליפה.

  2. אם משאירים את הקליפה לשטוף היטב עם סקוצ' וסבון.

  3. להדליק תנור ל 180מעלות.

  4. לחתוך לרבעים את תפוחי האדמה (אם הם קטנים אפשר לחתוך רק לחצאים).

  5. בתבנית להניח את תפוחי האדמה.

  6. לערבב בקערה שמן מלח ואבקת מרק ולשפוך על תפוחי האדמה.

  7. לאפות בתנור כ40 דק'.