לןגן

פירה

מאת: עדנה , פורסם: 05/04/2019 | 19:10

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלף תפוחי אדמה ולחתוך לחצאים.

  2. להכניס לסיר עם מים שמכסים את תפוחי האדמה וקצת מלח.

  3. להרתיח.

  4. אחרי רתיחה להעביר לאש קטנה ולבשל כ 30-40 דק' עד שתפוחי האדמה רכים. (נועצים בהם מזלג לבדוק).

  5. כשתפוחי האדמה רכים מוציאים מהמים מעבירים לקערה ומוסיפים חמאה, קצת חלב ומתבלים במלח ופלפל.

  6. מועכים לפירה.