לןגן

קדאיף עם קצפת ופירות

מאת: שרה יוסף, פורסם: 05/04/2019 | 16:09

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את שערות הקדאיף לשים בקערה להוסיף חמאה מומסת ,שמן זית ואבקת סוכר לערבב. היטב

  2. לשים בתבניות אישיות ולאפות 15 דקות בערך

  3. לקרר היטב

  4. קרם מסקרפונה

  5. להקציף שמנת מתוקה,חלב,סוכר ואינסטנט עד לקבלת קצפת ,להוסיף את קרם המסקרפונה ולהקציף עוד דקה

  6. להכנת קצפת צמחית

  7. להקציף היטב עם אבקת סוכר

  8. לזלף קצפת ולקשט