לןגן

אורז אדום ים פולים ועוף

מאת: שרה יוסף, פורסם: 05/04/2019 | 13:59
אורז אדום ים פולים ועוף

תקציר המתכון: מנה יפה לאירוח

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל בסיר עם רבע כוס שמן בערך עד להזהבה להוסיף מלח,פפריקה ןרסק ולהמשיך לטגן מעט להוסיף מים

  2. לשטוף את העוף עם לימון לשטוף היטב להכניס לסיר יחד עם הפולים ולבשל בערך שעה וחצי עד שהעוף בשל מוציאים את העוף ושמים בצד

  3. לשטוף את האורז ולהוסיף לסיר לתת רתיחה לערבב היטב לכבות את הסיר עם מגבת ולבשל על אש נמוכה אחרי רבע שעה שוב לערבב היטב ולהמשיך לבשל עוד רבע שעה בערך בודקים שהאורז מוכן מסדרים את העוף מעל ומבשלים עוד כמה דקות

  4. בהצלחה

  5. אפשר להגדיל כמויות