לןגן

קובות מקמח מצה

מאת: דורית אלישע, פורסם: 04/04/2019 | 09:15
קובות מקמח מצה

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 18-20 יחידות

  2. לערבב את הקמח שמן מלח ופלפל ולהוסיף בהדרגה את המים להניח בצד מכוסה

  3. לטגן את הבצלים הקצוצים עם 2 כפות שמן לשקיפות

  4. להוסיף את הבשר טחון

  5. ולפורר עם מזלג עד לבישול מלא של הבשר לתבל - מלח פלפל ובהרט ולהוסיף את הצנוברים

  6. לחמם שמן עמוק חום בינוני

  7. עם ידיים רטובות ליצור כדורים ולשטח למלא כל כדור 2 כפיות מהמלית לסגור את הכדור וליצור צורה מוארכת

  8. לטגן 10 דקות לצבע זהוב

  9. אני מקפיאה ולפני ההגשה

  10. מכניסה לתנור על חום גבוה

  11. בהצלחה