לןגן

חזה עוף על פלנצ'ה

מאת: שרה יוסף, פורסם: 03/04/2019 | 16:41

תקציר המתכון: מנה יפה וטעימה בקלי קלות

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים על הפלנצה כף שמן זית ומורחים על כל הפלנצה

  2. מתחילים עם הירקות חותכים ומניחים על הפלנצה וצולים כמה דקות מפזרים מעל מעט מלח גס

  3. את החזה עוף למרוח עם כף שמן זית ולהשרות חצי שעה לפני שמתחילים להכין

  4. מוסיפים את החזה עוף לפלנצה צולים צד אחד הופכים מפזרים מעל תיבול צולים כמה דקות בסוף להוסיף את הטריאקי לדקה בערך והמנה מוכנה

  5. מנה יפה וטעימה מאוד

  6. הפלנצה מעולה וקל לניקוי

  7. הפתרון לארוחה מהירה