לןגן

לביבות כרישה (פראסה) עם תפו"א

מאת: דורית אלישע, פורסם: 03/04/2019 | 16:41
לביבות כרישה (פראסה) עם תפו"א

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף היטב את הפראסה החתוכה ולהרתיח 10 דקות

  2. לקצוץ דק

  3. לבשל את התפו"א עם הקליפה בישול מלא לקלף ולמעוך להוסיף את הפראסה

  4. ביצים ,קמח מצה ,מלח ופלפל לפי הטעם ליצור קציצות ולטגן