לןגן

לחם כוסמין

מאת: לורין אסולין, פורסם: 03/04/2019 | 13:15
לחם כוסמין

תקציר המתכון: מבוסס על המתכון ללחם ללא ביצים של מלי מאירוב האלופה !!!!

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

לציפוי

אופן הכנה

  1. לערבב את הקמח עם השמרים והסוכר

  2. להוסיף 2 כוסות מים ולהתחיל ללוש

  3. להוסיף חצי כוס שמן וללוש

  4. להוסיף עוד כחצי כוס מים בהדרגה עד שמתחיל להתגבש לכדור בצק

  5. להוסיף כף מלח וללוש כ10 דקות

  6. להניח להתפחה של כ45 דקות

  7. להוריד אוויר וליצור צורות, להניח להתפחה נוספת של כשעה-שעה רבע

  8. להבריש ביצה ולפזר שומשום

  9. לאפות בחום של 190 מעלות עד שהלחם משחים

  10. כאשר הלחם מוכן להכניס לתוך ציפה של כרית נקייה (לי יש אחד שמיועד רק ללחם) כדי שהלחם יתרכך