קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
אופן ההכנה:
1. חותכים את הבצל לרצועות ומשחימים בסיר עם 4 כפות שמן זית.
2. מוסיפים לבצל קצת מלח, פלפל וכורכום וממשיכים לטגן.
3. מוסיפים את בצלצלי השאלוט ומטגנים 2-3 דקות נוספות.
4. מוסיפים את הבשר ומשחימים.
5. מוסיפים את היין.
6. מוסיפים את הערמונים והקינמון, מנמיכים את האש ומכסים.
7. מבשלים עם מכסה סגור שעתיים. פותחים מעט את המכסה וממשיכים לבשל 15-20 דק' נוספות עם מכסה חצי פתוח. מגישים.