לןגן

פיתות פיצות יאמי חצי מחבת חצי אפוי

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 10/07/2015 | 19:15
פיתות פיצות יאמי חצי מחבת חצי אפוי

תקציר המתכון: פיתות פיצות נדירות (:

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק

למלית

לרוטב

אופן הכנה

  1. לערבב בקערת מיקסר קמח שמרים וסוכר ואז ליצור חור באמצע ולשים בתוכו דבש מלח ושמן ולערבל את המים והשמנת לשים בהדרגה הבצק מעט דביק לכסות ולתת לנוח חצי שעה . אחרי חצי שעה לחלק ל10 כדורים ולתת התפחה של 10 דקות אחכ לפתוח כל כדור לשים באמצע כף רוטב זיתים וגבינות ולסגור ולהפוך שהתפר יהיה למטה ( לעבוד עם שיש מקומח ומערוך) אחכ להתפיח 10 דקות וטיפה לרדד עם מערוך לצורת פיתה ואז למרוח למעלה שמן לפזר שומשום ולטגן במחבת טפלון עם טיפה שמן 3 דקות מכל צד ואז להעביר לתבנית אפייה ולאפות עוד 5 דקות .

  2. בהצלחה(: