לןגן

פשטידה (מחמר)

מאת: אתי ממן, פורסם: 10/07/2015 | 10:50
פשטידה (מחמר)

תקציר המתכון: פשטידה

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחים תפוח אדמה , גזר, שתי ביצים, מוציאים תפוח אדמה ומרסקים, מגרדים בפומפייה גזר וביצים, מוסיפים פטרוזיליה, מתבלים - כפית מלח, כפית פלפל שחור גרוס, כפית אבקת מרק עוף, חצי כפית כורכום, מוסיפים את הביצים וטורפים עם מקצפת ידנית, בסיר ג'חנון שמים רבע כוס שמן, מביאים לרתיחה ושופכים את הבלילה, מבשלים10 דקות עם מכסה ומכניסים לתנור 180 מעלות כשעה וחצי, מקררים את הפשטידה ואז הופכים את הסיר לצלחת הגשה.

  2. מגישים עם סלט מבושל (מטבוחה), לימון טרי, ובתיאבון..