לןגן

פטריות ממולאות בשר טחון

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 29/03/2019 | 18:59
פטריות ממולאות בשר טחון

תקציר המתכון: שילוב נדיר

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקציצות

אופן הכנה

  1. ראשית נחתוך את הרגל של הפטריה,ננקה את "השערות" בעזרת כפית בעדינות ..נמלא בבשר טחון כמות נדיבה ראו תמונות מצורפות ..נהדק עם היד היטב ..

  2. להכנת הרוטב

  3. ברבע כוס שמן נטגן בצל קצוץ עד להזהבה ...נוסיף שן שום כתושה,רבע כפית כורכום ו 2 כפות סויה...נערבב...נוסיף כוס וחצי מים רותחים מהול בכפית אבקת מרק עוף ...נוסיף פ.שחור גרוס...נניח את הפטריות הממולאות אחד ליד השני ...נבשל להבה נמוכה כ 35 דקות ...מידי פעם נשקה עם כף את הממולאים ברוטב שבסיר

  4. יצא מעדן !!

  5. ניתן להוסיף לתבשיל ריבועי תפו"א...או שעועית ירוקה ..או ערמונים ...