תקציר המתכון: רכה וטעימה מתאימה לפסח
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
להקציף ביצים שלמות עם הסוכר לקבלת קצף תופח להנמיך את המיקסר להוסיף את השמן ולהמשיך להקציף להוסיף שמנת מתוקה ובסוף את היבשים ולערבב מעט
לשמן תבנית ולאפות 180 מעלות בערך חצי שעה
להכנת הגנאש
להרתיח שמנת מתוקה ולהוסיף את השוקולד לערבב היטב שהעוגה מוכנה למרוח את העוגה לתת קצת להתקרר ולקשט עם קוקוס
בהצלחה