לןגן

דג סלומון מטוגן עם פירורי לחם מעורב בתבלין פילדלפיה טוסקנה ופלפל שחור

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 29/03/2019 | 09:19
דג סלומון מטוגן עם פירורי לחם מעורב בתבלין פילדלפיה טוסקנה ופלפל שחור

תקציר המתכון: טעים כל מילה מיותרת

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)דג סלומון

  2. סוחטים לימון על הדג לשעה שוטפים היטב

  3. ומייבשים

  4. 2) מצפים את הקוביות דגי סלומון בקמח

  5. טובלים בביצה

  6. ומצפים בפירורי לחם

  7. 3)מטגנים בשמן עמוק מצד לצד עד להזהבה מניחים על נייר איפה ונהנים מגישים עם רוטב טריאקי