לןגן

בורקס פרגית

מאת: איטל חלילי, פורסם: 28/03/2019 | 08:58
בורקס פרגית

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רוטב ההגשה

אופן הכנה

  1. להפשיר את הפרגית ולחתוך לקוביות קטנות

  2. לחתוך בצל לקוביות קטנות ולטגן עם הפרגית להוסיף פטריות וכוסברה

  3. ברגע שהסיר צובר נוזלים לשפוך לכיור לשים תבלינים ולקרר

  4. לקחת בצק עלים ולקמח אותו כמובן שיהיה פושר

  5. ובקצה של הבצק להניח את תערובת הפרגית ולגלגל להבריש בביצה ובשומשום

  6. לתנור ל200 מעלות ללא טורבו עד להשחמה