לןגן

דג מושט

מאת: איטל חלילי, פורסם: 28/03/2019 | 08:46
דג מושט

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות כמה דק את הדגים לאחר שהפשירו במלח ולימון לשטוף לייבש

  2. לקצוץ את הירקות ולטגן בשמן זית בסיר רחב של דגים

  3. להוסיף את התבלינים והרסק עגבניות להוסיף מים רותחים ולהניח את הדגים להשקות אותם ברוטב ולפזר כוסברה אש נמוכה חצי שעה ניתן להוסיף מעט לימון וכפית אריסה