לןגן

סלט בורגול ועדשים

מאת: יובל לוי , פורסם: 28/03/2019 | 00:06

תקציר המתכון: סלט מדהים רענן מתאים לכל דבר (:

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבורגול בסיר עם שמן רגיל מוסיפים כפית אבקת מרק וכפית מלח מוסיפים שתי כוסות מים ומכסים עד שאין יותר מים

  2. אחרי שהבורגנות מוכן מעבירים אותו לכלי ומבשלים את העדשים בהתחלה שימו על כוס עדשים שתי כוסות מים ועם חסר תוסיפו עוד...

  3. בינתיים חותכים את הירקות לחתיכות לא גסות ומכניסים לקערה עם הבורגול מוסיפים את העדשים ומתבלים

  4. בתיאבון (: