לןגן

עוגת תפוחים בחושה

מאת: דורית אלישע, פורסם: 27/03/2019 | 18:31
עוגת תפוחים בחושה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במיקסר וו גיטרה ללוש את הביצים קמח שמן לימון סוכר

  2. לשמן תבנית עם חור או שתי תבניות ארוכות

  3. לצקת 3/4 מכמות הבצק

  4. מעל לפזר את תערובת התפוחים ומעל את יתר הבצק

  5. לאפות בתנור שחומם מראש

  6. 170 מעלות 40 דקות