קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
נערבב בקערת מיקסר את הקמח השמרים והסוכר ובהדרגה נוסיף את הנוזלים לאחר מכן את השמן והמלח נלוש כ10 דק בערך במיקסר ואם זה ידני לפחות 20 דק עבודה טובה
ניתן מנוחה בחדר חשוך וחמים בקערה משומנת ומכוסה היטב במשך 40 דק זו התפחה ראשונה
לאחר 40 דק ניצור עיגולים בקוטר של 100 גר ונרדד לפיתה מעט גדולה נקמח את משטח העבודה
ונקרוץ באמצע הפיתה חור עם כוס זכוכית ניקח את העיגול נטביל במים ואחר כך בשומשום ונעביר לתבנית תנור עם נייר אפייה נכסה עם מפת ניילון חד פעמי לתבנית אחת מספיק 4 בייגלה
נכסה לשעה ונכניס למקרר
בזמן ההתפחה נדליק את התנור ל200 מעלות ושהתנור חם נכניס את הבייגלה ונאפה עד להשחמה נוציא ונכסה עם מגבת לחה