לןגן

חציל מגולגל ממולא בבשר

מאת: איטל חלילי, פורסם: 27/03/2019 | 10:02
חציל מגולגל ממולא בבשר

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את החצילים לרצועות ארוכות ושוות לפזר מעט מלח ולשטוף אחרי מס דקות

  2. ולייבש כמובן לטגן בשמן עמוק עד להשחמה ולהוציא מיד לנייר סופג

  3. לבנתיים שהחצילים מתקררים ניקח את הבשר שהקצב טחן לנו נערבב עם בצל טחון צרור פטרוזליה קצוצה ו3 כפות סולת או פירורי לחם נערבב נוסיף מלח פלפל שחור וקורט בהרט נערבב היטב ניק את החציל ובקצה נשים קצת מהבשר ונגלגל נשים בתבנית של תנור

  4. לאחר שסיימנו את כל הכנת החצילים

  5. נכין את הרוטב ( קופסת רסק קטנה תבלינים כף טריאקי כף סילאן מעט מים רותחים נערבב וניצוק על החצילים נכניס לתנור ל200 מעלות ללא טורבו בערך 40 דק בערך שיהיה בתאבון

  6. את אותו מתכון אפשר להכין ללא טיגון

  7. לקחת את החצילים לחתוך לפרוסות עיגול להוציא את הבפנים מעט ואז למלא בבשר וישר לתנור