לןגן

פחזניות פארי ברסט צרפתי  במילוי קרם פטיסייר אגוזי לוז

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 27/03/2019 | 08:29
פחזניות פארי ברסט צרפתי  במילוי קרם פטיסייר אגוזי לוז

תקציר המתכון: טעים טעים אין לי מה להוסיף 😋😋😋

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)אופן ההכנת הקרם פטיסייר אגוזי לוז

  2. מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב חלב מים ביצים קורנפלור וסוכר עד לקבלת קרם חלק

  3. 2)מקציפים את החמאה הרכה עד לקבלת מרקם חלק

  4. מוסיפים את מחית אגוזי לוז ושוב מערבבים עד לאיחוד

  5. מוסיפים את הקרם אגוזי לוז לקרם פטיסיאר ומערבבים היטב עד לקבלת קרם חלק ושמים בצד

  6. 4)אופן ההכנת הבצק פחזניות

  7. מביאים לרתיחה את חלב מים חמאה ומלח מוסיפים בבת אחת את הקמח מערבבים היטב

  8. מחזירים על הגז ושוב מערבבים עד שהבצק מתנתק מהדפנות מכניסים לשקית זילוף ומזלפים בצורת נחש או כל צורה שתרצו

  9. 5) מעבירים לשקית זילוף ומזלפים בצורת נחש או כל צורה שתרצו

  10. 6) מפזרים שקדים מולבנים ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות

  11. כ 25 דקות

  12. 7)הרכבת הפחזניות

  13. פארי ברסט

  14. חותכים את הפחזניות עם סכין חדה, מזלפים קרם אגוזי לוז מפזרים שבבי איגוזי לוז ומפזרים אבקת סוכר

  15. בהצלחה לכולם

  16. '