לןגן

עוף מטוגן בנוסח סיני

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 10/07/2015 | 01:55
עוף מטוגן בנוסח סיני

תקציר המתכון: עוף מטוגן בנוסח סיני מושלם!

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

חזה עוף

לבלילה של החזה עוף

לתיבול של הבלילה

לרוטב

לרוטב - אם אין לכן רוטב תפוז מוכן

לקישוט

אופן הכנה

  1. להכין בלילה שמורכבת מכוס אחת קמח, 2 כפות קורנפלור, כף רוטב סויה, 3/4 כוס מים , חצי כפית סודה לשתייה, ביצה אחת, חצי כפית פלפל שחור - לערבב את הבלילה עד שנהיה נוזל דביק.

  2. לחתוך את החזה עוף לקוביות ולשים בבלילה. מהבלילה מעבירים לשמן עמוק רותח.

  3. מטגנים את העוף עד שמקבל צבע זהוב.

  4. אחרי הטיגון שמים את העוף ברוטב - במקרה הזה השתמשתי ברוטב בטעם תפוז מוכן. חצי כוס רוטב על הכמות הזאת. **אם אין לכן רוטב תפוז מוכן אתן יכולות לעשות רוטב מרבע כוס סויה , 4 כפות דבש וחצי כפית מיץ לימון - לבשל על אש בינונית כ-3-4 דקות, לערבב טוב ולהכניס את העוף

  5. לפזר מלמעלה מעט שומשום ובתאבון :)