תקציר המתכון: פסטה עם ירקות בנוסח סיני
קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 25 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
להרתיח את הפסטה לפי הוראות יצרן
מטגנים עם קצת שמן בצל לבן חתוך דק, 5 שיני שום קצוצות ופטריות חתוכות. לאחר כ-2 דקות מוסיפים את התירס הגמדי.
בתחתית התנור מאדים במגש ברוקולי, רצועות דקות של גזר, סלרי חתוך דק , רצועות דקות של גמבה אדומה למשך - 5-6 דקות
מוסיפים את כל הירקות למחבת (רצוי ווק , אבל לא חייב) ומתבלים - פלפל שחור, מלח , קצת מרק עוף ורוטב סויה - לפי הטעם. להוסיף את הפסטה ולערבב
להמשיך לבשל לעוד 5-6 דקות ולהגיש :) בתאבון :)