קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
במחבת מחממים שמן מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים, מוסיפים רסק עגבניות מעורבב עם מים, כמון, פלפל לבן, פפריקה מתוקה, סוכר, מלח ופלפל שחור מערבבים מביאים לרתיחה. מכבים את הגז.
סידור הקציצות:
בתבנית עגולה מסדרים שורה של עיגולי תפוחי אדמה ושורה של קציצות, כך עושים עד שמסיימים את הקציצות ותפוחי אדמה.
שופכים מעל את הרוטב שהכנו.
מסדרים חצאי גמבה מתוקה מסביב לבשר ותפו"א ועגבניות חתוכות לרבעים.
אופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך 45 דקות.