לןגן

מוגו-סטייק (סטייק עם ירקות בנוסח סיני)

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 10/07/2015 | 00:05
מוגו-סטייק (סטייק עם ירקות בנוסח סיני)

תקציר המתכון: רצועות סטייק עם ירקות בנוסח סיני

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

סטייק

ירקות

לתיבול

תוספת לירקות

אופן הכנה

  1. **לבקש מהקצב סטייק סינטה פרוס דק מאוד - בערך סנטימטר עובי. לחתוך את הסטייקים לריבועים גדולים, לתבל במלח ופלפל שחור ולטגן עד להשחמה.

  2. חותכים את הבצל והגמבה האדומה לחתיכות קצת עבות. את הגזר, 4 גבעולי סלרי וחבילה בצל עלים - לחתוך לרצועות דקות. קופסה תירס גמדי, וראש ברוקולי.

  3. לאדות את הברוקולי למשך 5-7 דקות בערך. בנתיים לטגן את הבצל הלבן ו- 8 שיני שום קצוצות עד להזהבה. הוסיף את כל שאר הירקות - גם את הברוקולי ואת הבשר - מערבבים וממשיכים לטגן כ-10 דקות. לתבל במלח (בערך חצי כפית), כפית פלפל שחור ורוטב סויה. לערבב הכל ולבשל את זה עוד 3 דקות בערך. להגיש ובתאבון :)