לןגן

מאפה תפו"א במחבת ובתנור

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 21/03/2019 | 23:29
מאפה תפו"א במחבת ובתנור

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה שמים את הביצים, החלב, אבקת אפייה, קמח ומלח ומטריפים במטרפה.

  2. מגרדים את תפו"א וסוחטים מהנוזלים, מגרדים את הגזר ומערבבים ביחד עם תפו"א.

  3. מחממים שמן במחבת ומסדרים את תפו"א והגזר כמצע במחבת, מעל שמים את הגבינה המגורדת ואת הפטרוזיליה הקצוצה, שופכים מעל את בלילת הביצים והגבינה ומכסים ביתרת תפו"א והגזר המגורדים.

  4. מכסים במכסה ומבשלים על אש קטנה עד לקבלת צבע זהוב. משמנים צלחת והופכים עליה את הפשטידה, משמנים את המחבת ומחזירים את הפשטידה למחבת.

  5. אופים בתנור כשעה או עד שהפשטידה מקבלת צבע זהוב ומתייצבת.