עגבנייה ממולאת בטונה על מצע סלט ירקות עשיר
מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 09/07/2015 | 21:18
תקציר המתכון:
עגבנייה ממולאת בטונה על מצע סלט ירקות עשיר
קטגוריה: דיאטטים,
מספר מנות: 2,
זמן הכנה: 15 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
לסלט
-
1 יחידה גמבה אדומה
-
2 יחידה מלפפון
-
חצי חבילה עגבניות שרי
-
1 יחידה בצל סגול
-
1 יחידה בצל לבן
-
חצי חבילה בצל ירוק
-
חצי יחידה גזר
-
1 חופן עלי בייבי
תיבול לסלט
-
1 כפית מלח, פלפל שחור, לימון וכף שמן
סלט טונה למילוי העגבניה
-
1 קופסא טונה במים
-
חצי חבילה בצל עלים
-
2 יחידה גבעולי סלרי
תיבול לסלט טונה למילוי העגבניה
-
1 כפית מלח, פלפל שחור ולימון
אופן הכנה
-
לחצות את העגבנייה ולרוקן אותה, לטכן על מחבת עם כף אחת שמן זית עד שמתרככת - בערך 2-3 דקות.
להכין את הסלט טונה ואחרי שהעגבנייה מתקררת מעט למלא אותה בסלט הטונה.
לחתוך את מרכיבי הסלט ירקות לרצועות דקות, לתבל, לערבב ולהניח כערמה על צלחת - מעל זה לשים את העגבנייה הממולאת .
בתאבון ! :)