לןגן

בייגלה

מאת: מרי שרעבי, פורסם: 21/03/2019 | 10:32
בייגלה

תקציר המתכון: בייגלה טורקי

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. בקערת המיקסר ללוש את כל מרכיבי הבצק בעוצמה בינונית עד לקבלת בצק חלק ונעים.(בערך 5 דקות לישה במיקסר)

  3. ניתן גם להכין בלישה ידנית.

  4. לחלק את הבצק לכדורים שכל כדור שוקל 120 גרם

  5. לאחר כל עשיית הכדורים להניח בצד למשך 30 דקות.

  6. לאחר ,לקחת קערה ובתוכה לשים חצי כוס מים ו-2 כפות סילאן לערבב עד לאיחוד.

  7. לטבול כל כדור בתוך המים עם הסילאן ,כך את כל הכדורים ולהניח בצד לעוד חצי שעה.

  8. כעבור חצי שעה לקחת כדור ולמתוח אותו לצורת נקניק ארוך ואז לגלגל לצורת בורג לסגור אותו לצורת בייגלה להניח בתבנית שעליה נייר אפיה ולפזר מעל שומשום.

  9. להכניס לתנור אפיה במצב אפיה קו למעלה קו למטה על חום 180 מעלות במשך 20-25 דקות.

  10. תהנו ❤