לןגן

חזה עוף מוקפץ עם ירקות

מאת: Yana Aminov, פורסם: 18/03/2019 | 08:41
חזה עוף מוקפץ עם ירקות

תקציר המתכון: צבעוני,קל, טעים ובריא! ארוחת צהריים/ ערב מושלמת

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להעביר את קוביות חזה העוף לקערה ולהוסיף רוטב סויה, צ'ילי מתוק ודבש, לכסות עם ניילון נצמד ולהעביר למקרר לכשעה

  2. את הברוקולי לחתוך לפרחים ולאדות כ7 דקות

  3. לחמם ווק עם 2 כפות שמן ולטגן את חזה העוף עד להזהבה ולהוציא לצלחת

  4. בסיר רחב לחמם 2 כפות שמן ולטגן את הבצל והגזר כדקה/ שתיים תוך כדי ערבוב

  5. להוסיף את הגמבה והקישוא ולהמשיך להקפיץ עוד מספר דקות תוך כדי ערבוב

  6. להוסיף מלח ופלפל שחור ואת הברוקולי וחזה העוף ולערבב

  7. לטעום ולתקן טעמים במידת הצורך

  8. להמשיך להקפיץ עוד כ3 דקות

  9. בתיאבון!