לןגן

פילה מושט של שישי

מאת: מורן , פורסם: 18/03/2019 | 07:32

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים חצי כוס שמן במחבת / סיר רחב

  2. שמים את שיני השום בשמן על אש נמוכה-בינונית .

  3. נותנים לשום להוציא את טעמו לשמן .(להזהר לא לשרוף את השום!!)

  4. שופכים את הגמבות ואת הפלפל החריף ומטגנים.

  5. לאחר מספר דקות מוסיפים את התבלינים , מעט מים , חצי מכמות הכוסברה הלימונים ומיץ הלימון ומערבבים .

  6. טועמים ומחזקים טעמים במידת הצורך.

  7. מוסיפים את הדג .

  8. נותנים לזה להתבשל על אש נמוכה-בינונית , מכוסה כ 20 דקות.

  9. כ5 דקות לפני הסוף מוסיפים את חצי צרור הכוסברה שנשאר .

  10. בתאבון (-: