קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
שמים חצי כוס שמן במחבת / סיר רחב
שמים את שיני השום בשמן על אש נמוכה-בינונית .
נותנים לשום להוציא את טעמו לשמן .(להזהר לא לשרוף את השום!!)
שופכים את הגמבות ואת הפלפל החריף ומטגנים.
לאחר מספר דקות מוסיפים את התבלינים , מעט מים , חצי מכמות הכוסברה הלימונים ומיץ הלימון ומערבבים .
טועמים ומחזקים טעמים במידת הצורך.
מוסיפים את הדג .
נותנים לזה להתבשל על אש נמוכה-בינונית , מכוסה כ 20 דקות.
כ5 דקות לפני הסוף מוסיפים את חצי צרור הכוסברה שנשאר .
בתאבון (-: