לןגן

רייבה עם קינמון ושקדים

מאת: שרה יוסף, פורסם: 17/03/2019 | 19:51
רייבה עם קינמון ושקדים

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה את השמן ואבקת הסוכר ולערבב להוסיף את שאר המצרכים ולערבב לקבלת בצק נעים

  2. להניח בתבנית נייר אפיה לעשות כדורים קטנים ולתבול בצלוחית עם השקדים והקינמון ולאפות 180 מעלות בערך 15 דקות לא לשרוף אותם

  3. בהצלחה