לןגן

קינואה ברוטב אדום פיקנטי של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 17/03/2019 | 05:56
קינואה ברוטב אדום פיקנטי של סבתא לאה

תקציר המתכון: דלישס!!! תוספת מושלמת, טעימה בטירוף, מתכון בטוח, תמיד מצליח, מהיר, קליל, פשוט להכנה, וכן גם הטבעוניים, הצמחונים, רגישי הגלוטן (הצליאקים) יכולים להשתתף בחגיגה.

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

תבלינים

אופן הכנה

  1. לפני שמבשלים את הקינואה, יש לשטוף היטב (לפחות 3-4 פעמים עד שהמים צלולים) לסנן היטב היטב

  2. לטגן בצל עד להזהבה קלה

  3. להוסיף את הקינואה ולטגן 2 דקות כדי שגרגירי הקינואה יעטפו היטב בשמן

  4. להוסיף את העגבניות המגוררות, רסק העגבניות, תבלינים, המים הרותחים ולערבב היטב

  5. להביא לרתיחה (זה הזמן לטעום ולתקן תיבול, הקפידו שהרוטב יהיה מלוח במקצת)

  6. מורידים ללהבה בינונית-נמוכה ומבשלים עד שרוב המים נספגים

  7. מורידים ללהבה נמוכה, מכסים היטב את הסיר במכסה וממשיכים לבשל 25-30 דקות, ממליצה לפתוח מכסה ולערבב בזהירות מדי פעם במהלך הבישול

  8. זהו מוכן! כדאי נסו, ממליצה, תוספת בריאה, טעימה להתעלף, סופר קלה להכנה לצד כל מנה עיקרית בכלום עבודה

  9. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה