לןגן

נשיקות

מאת: מיכל סדון, פורסם: 16/03/2019 | 23:09

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. 1. לטרוף טוב את החלבונים עם הסוכר על בן מארי עד שהסוכר נמס , כל הזמן לטרוף לא לעזוב לשניה. שלא יהיה חביתה !!!

  3. 2. מעבירים למקסר וממשיכים קציף לקצף יציב וחזק כ 8 דקות .אם רוצים צבע מוסיפים צבע מאכל בזמן ההקצפה ובסוף ההקצפה להוסיף 2 כפות אבקת סוכר ולטרוף בזהירות .לא חייב

  4. 3. מזלפים על תבנית עם ניר פרגמנט נשיקות

  5. 4. ואופים בחום 80 מעלות כשלוש שעות עד שמתייבשים.

  6. 5. מתנתקים מהנייר הפרגמנט . לקרר טוב טוב ולאחסן