לןגן

טארט פיקאנים ושוקולד

מאת: שרה יוסף, פורסם: 16/03/2019 | 21:20
טארט פיקאנים ושוקולד

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים בקערה את מצרכי הטארט ומערבבת לקבלת בצק נעים

  2. לקחת תבנית ולשטח בתוך התבנית וגם בצדדים ולהכניס למקפיא חצי שעה

  3. לחמם תנור 180 מעלות לקחת מזלג ולעשות חורים בטארט ולאפות אחרי עשר דקות שוב לעשות חורים ולהמשיך לאפות בערך 20 דקות סה"כ

  4. להוציא לקרר היטב

  5. להכנת הגנאש

  6. להרתיח שמנת מתוקה להוסיף את השוקולד ולערבב היטב לקבלת.קרם חלק ולשפוך על הטארט ולהכניס למקרר להצייצבות ואז לקשט עם פיקאנים