לןגן

פאי שוקולד חלבה

מאת: קרן חביב, פורסם: 16/03/2019 | 13:09
פאי שוקולד חלבה

תקציר המתכון: טעמים של שוקולד וחלבה, שילוב מנצח

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

שכבת הפאי

שכבת השוקולד

לקישוט

אופן הכנה

  1. לערבל בוו גיטרה את הקמח, השקדים, החמאה, אבקת הסוכר והמלח לכדי פירורים, להוסיף את הביצים ולערבב לאיחוד הבצק  (לא לערבל יתר על המידה). לרדד את הבצק בין שתי נייר אפיה ולהכניס למקרר לשעה. לרדד את הבצק ולהניח אותו על תבנית פאי קוטר 28/26 , להדק בדפנות. ולהכניס לתנור שחומם מראש 180 מע' כ20 דקות (לא להשחים).

  2. הכנת השוקולד:

  3. להרתיח את השמנת ולשפוך לקערה עם  השוקולד עד להמסה מוחלטת, להוסיף את הליקר וכשמצטנן לשפוך על שכבת הפאי. להכניס לקירור ולאחר מכן לפזר את פירורי החלבה. להכניס שוב לקירור להתייצבות.